ראשי    אודות      תקנון      מעקב הזמנות      צור קשר משלוחים חינם בקנייה מעל 299 ₪
לייעוץ חינם והזמנות חייגו:
09-9516035
אם יש רוטב אחד שכבש את העולם בסערה, זהו ללא ספק רוטב הטריאקי. הרוטב, שמקורו ביפן, הפך לכוכב עולמי שנמצא כמעט בכל מטבח. רוטב טריאקי הוא שילוב מנצח של מתוק ומלוח, עם אינספור שימושים במטבח. בין אם אתם מחפשים לתבל בשרים, ירקות או אפילו טופו, כדאי לכם לבחור רוטב טריאקי מומלץ שיהפוך את המנה למושלמת. בואו נצלול פנימה ונגלה את סודותיו של הרוטב המבוקש.
 

מה מעניק לרוטב טריאקי את הטעם הנפלא שלו? 


כל רוטב טריאקי מורכב ממספר מרכיבי מפתח:
  • רוטב סויה - הבסיס הנוזלי והמלוח של הרוטב.
  • סאקה - יין אורז יפני שמוסיף עומק וארומה.
  • מירין - יין אורז מתוק שמאזן את המליחות.
  • סוכר - מעניק תוספת מתיקות ומרקם דביק קלאסי.
רכיבים נוספים כמו ג'ינג'ר, שום ושמן שומשום יכולים להיכנס למשוואה כדי להעניק טעמי עומק וניחוחות נפלאים. העיקר הוא למצוא את האיזון המושלם בין המרכיבים כדי ליצור מתכון לרוטב טריאקי שישאיר אתכם עם טעם של עוד. 
 

רוטב טריאקי - מתכון


איך מכינים טריאקי לבד? הכנת רוטב טריאקי אינה משימה מורכבת, והתוצאות בהחלט שוות את המאמץ! הנה מתכון לטריאקי בסיסי וקל להכנה, שתוכלו להכין בעצמכם בבית. 
מצרכים:
  • 1 כוס רוטב סויה
  • 1 כוס מירין
  • 1/2 כוס סאקה 
  • 1/4 כוס סוכר 
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 2 שיני שום כתושות

הוראות הכנה: 

  1. שפכו את כל המרכיבים לסיר והביאו לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
  2. הנמיכו את האש ובשלו תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך ונדבק מעט אל הגב של הכף. כ-10 דקות.
  3. הניחו לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שימוש או אחסון במקרר.
טיפ מקצועי: תוכלו לשמור את הטריאקי הביתי במקרר עד שבועיים, כך שתמיד יהיה לכם מלאי זמין להכנת ארוחות טעימות ובריאות.
 

שימושים לרוטב טריאקי 


רוטב טריאקי יכול לשדרג מגוון מנות, ולהפוך גם מנה פשוטה למיוחדת ויוצאת דופן:
  • עוף טריאקי - צרבו עוף במחבת ובשלו עם הרוטב לתוצאה מבריקה ודביקה.
  • סלמון טריאקי - ערבבו את הרוטב עם סלמון טרי לפני צלייה או אפייה.
  • בקר וירקות מוקפצים - הוסיפו טריאקי לקראת סוף הבישול להמון טעם.
  • קערת בודהה - מזלפת טריאקי מעל קערה עמוסת אורז, טופו וירקות.
  • ממרח סלט - שדרגו כל סלט עם ממרח טריאקי משגע. פשוט ערבבו את הרוטב שלכם עם מעט מיונז או יוגורט.  

טריאקי קנוי מומלץ


אם אתם רוצים ליהנות מרוטב טריאקי משובח ללא הטרחה בהכנה ביתית, אל דאגה - יש מגוון רחב של אפשרויות זמינות בחנויות רחבי הארץ וגם לרכישה ברשת. כשאתם בוחרים רוטב טריאקי קנוי, שימו לב למרכיבים ולפרופיל הטעמים. הבחירה במותגים מובילים מומלצת, שכן רוטב איכותי יעניק לתבשיל ניחוח אותנטי וטעם משובח. תוכלו למצוא אותם ברוב רשתות השיווק הגדולות, וגם לרכישה אונליין דרך אתרים כמו שלנו.

עם השילוב הקסום של מתוק ומלוח, קל להבין מדוע רוטב טריאקי הוא אהוב כל כך בקרב חובבי אוכל מכל העולם. בין אם תבחרו להכין גרסה ביתית או לרכוש מבין המותגים המומלצים, אין ספק שמדובר בתוספת מנצחת לכל ארוחה. 

אנחנו ב-TevaMe תמיד שמחים לחלוק את הידע והניסיון שלנו בתחום האוכל והבריאות. גלו עוד מתכונים וטיפים בבלוג שלנו, ואל תשכחו להציץ בחנות המקוונת עם מבחר גדול של רטבים יפניים משובחים ומוצרים מזינים מהטבע. אנו זמינים לייעוץ בכל שאלה בטלפון 09-9516035. אתם מוזמנים להגיע גם לחנות שלנו בכתובת: בן גוריון 2 (מתחם לב העיר) בהרצליה.  יש לנו הכל כדי להפוך את המטבח שלכם למקום טעים ובריא יותר.
אם יש רוטב אחד שכבש את העולם בסערה, זהו ללא ספק רוטב הטריאקי. הרוטב, שמקורו ביפן, הפך לכוכב עולמי שנמצא כמעט בכל מטבח. רוטב טריאקי הוא שילוב מנצח של מתוק ומלוח, עם אינספור שימושים במטבח. בין אם אתם מחפשים לתבל בשרים, ירקות או אפילו טופו, כדאי לכם לבחור רוטב טריאקי מומלץ שיהפוך את המנה למושלמת. בואו נצלול פנימה ונגלה את סודותיו של הרוטב המבוקש.
 

מה מעניק לרוטב טריאקי את הטעם הנפלא שלו? 


כל רוטב טריאקי מורכב ממספר מרכיבי מפתח:
  • רוטב סויה - הבסיס הנוזלי והמלוח של הרוטב.
  • סאקה - יין אורז יפני שמוסיף עומק וארומה.
  • מירין - יין אורז מתוק שמאזן את המליחות.
  • סוכר - מעניק תוספת מתיקות ומרקם דביק קלאסי.
רכיבים נוספים כמו ג'ינג'ר, שום ושמן שומשום יכולים להיכנס למשוואה כדי להעניק טעמי עומק וניחוחות נפלאים. העיקר הוא למצוא את האיזון המושלם בין המרכיבים כדי ליצור מתכון לרוטב טריאקי שישאיר אתכם עם טעם של עוד. 
 

רוטב טריאקי - מתכון


איך מכינים טריאקי לבד? הכנת רוטב טריאקי אינה משימה מורכבת, והתוצאות בהחלט שוות את המאמץ! הנה מתכון לטריאקי בסיסי וקל להכנה, שתוכלו להכין בעצמכם בבית. 
מצרכים:
  • 1 כוס רוטב סויה
  • 1 כוס מירין
  • 1/2 כוס סאקה 
  • 1/4 כוס סוכר 
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 2 שיני שום כתושות

הוראות הכנה: 

  1. שפכו את כל המרכיבים לסיר והביאו לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
  2. הנמיכו את האש ובשלו תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך ונדבק מעט אל הגב של הכף. כ-10 דקות.
  3. הניחו לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שימוש או אחסון במקרר.
טיפ מקצועי: תוכלו לשמור את הטריאקי הביתי במקרר עד שבועיים, כך שתמיד יהיה לכם מלאי זמין להכנת ארוחות טעימות ובריאות.
 

שימושים לרוטב טריאקי 


רוטב טריאקי יכול לשדרג מגוון מנות, ולהפוך גם מנה פשוטה למיוחדת ויוצאת דופן:
  • עוף טריאקי - צרבו עוף במחבת ובשלו עם הרוטב לתוצאה מבריקה ודביקה.
  • סלמון טריאקי - ערבבו את הרוטב עם סלמון טרי לפני צלייה או אפייה.
  • בקר וירקות מוקפצים - הוסיפו טריאקי לקראת סוף הבישול להמון טעם.
  • קערת בודהה - מזלפת טריאקי מעל קערה עמוסת אורז, טופו וירקות.
  • ממרח סלט - שדרגו כל סלט עם ממרח טריאקי משגע. פשוט ערבבו את הרוטב שלכם עם מעט מיונז או יוגורט.  

טריאקי קנוי מומלץ


אם אתם רוצים ליהנות מרוטב טריאקי משובח ללא הטרחה בהכנה ביתית, אל דאגה - יש מגוון רחב של אפשרויות זמינות בחנויות רחבי הארץ וגם לרכישה ברשת. כשאתם בוחרים רוטב טריאקי קנוי, שימו לב למרכיבים ולפרופיל הטעמים. הבחירה במותגים מובילים מומלצת, שכן רוטב איכותי יעניק לתבשיל ניחוח אותנטי וטעם משובח. תוכלו למצוא אותם ברוב רשתות השיווק הגדולות, וגם לרכישה אונליין דרך אתרים כמו שלנו.

עם השילוב הקסום של מתוק ומלוח, קל להבין מדוע רוטב טריאקי הוא אהוב כל כך בקרב חובבי אוכל מכל העולם. בין אם תבחרו להכין גרסה ביתית או לרכוש מבין המותגים המומלצים, אין ספק שמדובר בתוספת מנצחת לכל ארוחה. 

אנחנו ב-TevaMe תמיד שמחים לחלוק את הידע והניסיון שלנו בתחום האוכל והבריאות. גלו עוד מתכונים וטיפים בבלוג שלנו, ואל תשכחו להציץ בחנות המקוונת עם מבחר גדול של רטבים יפניים משובחים ומוצרים מזינים מהטבע. אנו זמינים לייעוץ בכל שאלה בטלפון 09-9516035. אתם מוזמנים להגיע גם לחנות שלנו בכתובת: בן גוריון 2 (מתחם לב העיר) בהרצליה.  יש לנו הכל כדי להפוך את המטבח שלכם למקום טעים ובריא יותר.
יש לך שאלה? בוא נשוחח ב-WhatsApp