יוזו הוא פרי הדר ייחודי שגדל ביפן למעלה מאלף שנה. היוזו, שנוצר מהכלאה בין מנדרינה חמוצה ואתרוג סיני, הפך לאחד מחומרי הגלם המזוהים ביותר עם המטבח היפני. טעמו של היוזו מורכב והוא ארומטי בהרבה מזה של לימון רגיל או של ליים. קשה לגדל יוזו ולכן קיימת בעיה להשיג אותו בצורתו הטרייה. מיץ יוזו משומר הוא פתרון מצוין לבעיה והוא מצליח לשמר את אופיו הייחודי של המיץ. מיץ יוזו משומר הוא בעל צבע לימוני בהיר ומצטיין בניחוח עז של הפרי. השימוש בו הוא לרוב כחלק ממטבלים (כמו פונזו – מטבל של רוטב סויה ויוזו) ורטבים קרים, והוא פחות מיועד לבישול. מיץ היוזו משמש כתוספת למרקים כשלפני ההגשה זולפים מס' טיפות מעל.