ראשי    אודות      תקנון      מעקב הזמנות      צור קשר משלוחים חינם בקנייה מעל 299 ₪
לייעוץ חינם והזמנות חייגו:
09-9516035
גם אם עדיין לא ביקרתם בתאילנד, ודאי תשמחו לגלות כי לא צריך לנסוע כל כך רחוק בשביל לטעום את הטעמים המופלאים של המזרח. אז בין אם אתם מארחים או רוצים לבלות ערב רומנטי בבית – תוכלו להנות מאוכל תאילנדי מסורתי. מובן כי ניתן להזמין מאחת הרשתות, אך, אין כמו מתכון פאד תאי ביתי בשביל להפוך את הארוחה שלכם למושלמת. בלחיצת כפתור, תוכלו להכין מאכלים תאילנדיים מעניינים אשר יהפכו את הערב שלכם, כאן בישראל, לבינלאומי.

פאד תאי – מה זה אומר? 
פאד טאי היא מנה מוקפצת עם אטריות אורז, שרימפס, עוף או טופו, בוטנים, ביצה מקושקשת ונבטי שעועית. המרכיבים מוקפצים יחד בווק עם רוטב פאד תאי טעים ועשיר. אף על פי שאטריות אורז מוקפצות הגיעו לתאילנד מסין לפני מאות שנים, מנת הפאד תאי הומצאה רק באמצע המאה ה-20. כיום, מוקפץ פאד תאי הוא אוכל רחוב נפוץ בתאילנד ואחד מהמאכלים הפופולריים ביותר במסעדות תאילנדיות ברחבי הארץ.

אטריות אורז – המרכיב הסודי
אחד המוצרים הבסיסיים של המנה הן אטריות אורז. מדובר באטריות העשויות מקמח אורז ומים. לעיתים מוסיפים לאטריות מרכיבים כמו טפיוקה או עמילן תירס על מנת לשפר את השקיפות או להגביר את המרקם הג'לטיני והלעיס שלהן. אטריות אורז נפוצות ביותר במטבחים של מזרח ודרום מזרח אסיה. בנוסף, הן מגיעות בצורות, עוביים ומרקמים שונים (טריות, קפואות או מיובשות). אטריות אורז טריות עשויות להתקלקל מהר, לכן חיי המדף שלהן עשויים להיות מספר ימים בלבד.  ניתן להאריך את חיי המדף על ידי ייבוש והסרה של הלחות הקיימת באטריות.

מתכון פאד תאי ירקות 
אנשים רבים תוהים איך מכינים פאד תאי שייצא בדיוק כפי שמוגש במסעדות התאילנדיות. התשובה ממש כאן. איך עושים את זה נכון?
  •  הכנה מוקדמת: 
    אטריות: רצוי לעקוב אחר הוראות חבילת אטריות האורז בכדי לבשל אטריות רק עד לריכוך. לאחר הבישול יש לשטוף מתחת למים קרים.
    רוטב: כמובן שניתן להשתמש בתבשיל עם רוטב פאד תאי קנוי. אך, אם בכל זאת אתם מעוניינים להכין רוטב ביתי, יש להשתמש במרכיבים הבאים: מערבבים יחד רוטב דגים, רוטב סויה, סוכר חום, חומץ אורז (או משחת תמרהינדי), סרירצ'ה וחמאת בוטנים. אם ברצונכם להפוך את המנה לצמחונית תוכלו לוותר על רוטב הדגים. 
  • תהליך ההכנה: 
    מטגנים חלבון: מחממים 1.5 כפות שמן בסיר גדול על אש בינונית גבוהה. מוסיפים את השרימפס, העוף או הטופו, השום והפלפל. מבשלים עד שהבשר מוכן.
    מבשלים ביצים: את התערובת של הרוטב והחלבון מזיזים לצד המחבת. מוסיפים עוד מעט שמן ומוסיפים את הביצים הטרופות. חותכים אותן לחתיכות קטנות עם מרית בזמן הבישול.
    מאחדים ומערבבים: מוסיפים למחבת אטריות, רוטב, נבטי שעועית ובוטנים.
  • הגשה: אפשר לקשט עם בצל ירוק, בוטנים, כוסברה ופלחי ליים. 
אז איך שלמדנו איך להכין פאד תאי, עכשיו נותר רק להזמין את חומרי הגלם האיכותיים ביותר. אצלנו ב"טבע מכל העולם" תוכלו למצוא מגוון רחב של מוצרים מכל רחבי המזרח הרחוק: יפן, סין, הודו, פיליפינים, תאילנד ועוד. החנות שלנו ייחודית מאחר והיא משלבת בין שני עולמות – המזרח הרחוק והמזון הטבעי. כדי לרכוש את המוצרים ניתן להגיע לסניף שלנו או להזמין את המוצרים השונים דרך אתר האינטרנט בהזמנה מהירה ונוחה. אנו מתחייבים על שירות, אמינות ומקצועיות איכותיים לכל לקוח. נשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה. אתם מוזמנים להתקשר אלינו בטלפון: 099516035, ליצור קשר בכתובת אימייל: eran33377@walla.com או צרו קשר כאן.
גם אם עדיין לא ביקרתם בתאילנד, ודאי תשמחו לגלות כי לא צריך לנסוע כל כך רחוק בשביל לטעום את הטעמים המופלאים של המזרח. אז בין אם אתם מארחים או רוצים לבלות ערב רומנטי בבית – תוכלו להנות מאוכל תאילנדי מסורתי. מובן כי ניתן להזמין מאחת הרשתות, אך, אין כמו מתכון פאד תאי ביתי בשביל להפוך את הארוחה שלכם למושלמת. בלחיצת כפתור, תוכלו להכין מאכלים תאילנדיים מעניינים אשר יהפכו את הערב שלכם, כאן בישראל, לבינלאומי.

פאד תאי – מה זה אומר? 
פאד טאי היא מנה מוקפצת עם אטריות אורז, שרימפס, עוף או טופו, בוטנים, ביצה מקושקשת ונבטי שעועית. המרכיבים מוקפצים יחד בווק עם רוטב פאד תאי טעים ועשיר. אף על פי שאטריות אורז מוקפצות הגיעו לתאילנד מסין לפני מאות שנים, מנת הפאד תאי הומצאה רק באמצע המאה ה-20. כיום, מוקפץ פאד תאי הוא אוכל רחוב נפוץ בתאילנד ואחד מהמאכלים הפופולריים ביותר במסעדות תאילנדיות ברחבי הארץ.

אטריות אורז – המרכיב הסודי
אחד המוצרים הבסיסיים של המנה הן אטריות אורז. מדובר באטריות העשויות מקמח אורז ומים. לעיתים מוסיפים לאטריות מרכיבים כמו טפיוקה או עמילן תירס על מנת לשפר את השקיפות או להגביר את המרקם הג'לטיני והלעיס שלהן. אטריות אורז נפוצות ביותר במטבחים של מזרח ודרום מזרח אסיה. בנוסף, הן מגיעות בצורות, עוביים ומרקמים שונים (טריות, קפואות או מיובשות). אטריות אורז טריות עשויות להתקלקל מהר, לכן חיי המדף שלהן עשויים להיות מספר ימים בלבד.  ניתן להאריך את חיי המדף על ידי ייבוש והסרה של הלחות הקיימת באטריות.

מתכון פאד תאי ירקות 
אנשים רבים תוהים איך מכינים פאד תאי שייצא בדיוק כפי שמוגש במסעדות התאילנדיות. התשובה ממש כאן. איך עושים את זה נכון?
  •  הכנה מוקדמת: 
    אטריות: רצוי לעקוב אחר הוראות חבילת אטריות האורז בכדי לבשל אטריות רק עד לריכוך. לאחר הבישול יש לשטוף מתחת למים קרים.
    רוטב: כמובן שניתן להשתמש בתבשיל עם רוטב פאד תאי קנוי. אך, אם בכל זאת אתם מעוניינים להכין רוטב ביתי, יש להשתמש במרכיבים הבאים: מערבבים יחד רוטב דגים, רוטב סויה, סוכר חום, חומץ אורז (או משחת תמרהינדי), סרירצ'ה וחמאת בוטנים. אם ברצונכם להפוך את המנה לצמחונית תוכלו לוותר על רוטב הדגים. 
  • תהליך ההכנה: 
    מטגנים חלבון: מחממים 1.5 כפות שמן בסיר גדול על אש בינונית גבוהה. מוסיפים את השרימפס, העוף או הטופו, השום והפלפל. מבשלים עד שהבשר מוכן.
    מבשלים ביצים: את התערובת של הרוטב והחלבון מזיזים לצד המחבת. מוסיפים עוד מעט שמן ומוסיפים את הביצים הטרופות. חותכים אותן לחתיכות קטנות עם מרית בזמן הבישול.
    מאחדים ומערבבים: מוסיפים למחבת אטריות, רוטב, נבטי שעועית ובוטנים.
  • הגשה: אפשר לקשט עם בצל ירוק, בוטנים, כוסברה ופלחי ליים. 
אז איך שלמדנו איך להכין פאד תאי, עכשיו נותר רק להזמין את חומרי הגלם האיכותיים ביותר. אצלנו ב"טבע מכל העולם" תוכלו למצוא מגוון רחב של מוצרים מכל רחבי המזרח הרחוק: יפן, סין, הודו, פיליפינים, תאילנד ועוד. החנות שלנו ייחודית מאחר והיא משלבת בין שני עולמות – המזרח הרחוק והמזון הטבעי. כדי לרכוש את המוצרים ניתן להגיע לסניף שלנו או להזמין את המוצרים השונים דרך אתר האינטרנט בהזמנה מהירה ונוחה. אנו מתחייבים על שירות, אמינות ומקצועיות איכותיים לכל לקוח. נשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה. אתם מוזמנים להתקשר אלינו בטלפון: 099516035, ליצור קשר בכתובת אימייל: eran33377@walla.com או צרו קשר כאן.
יש לך שאלה? בוא נשוחח ב-WhatsApp