נמכר לפי משקל
לזרעי חרדל שחור יש טעם פיקנטי ומעט מריר וחזק. כשהם שלמים, יש להם טעם עדין, ארומטי ואגוזי. עם זאת, נגיסה בהם או שימוש בהם בצורת אבקה או משחה מעצימה את טעמם. לעתים קרובות משווים אותם לווסאבי ולחזרת מבחינת הטעם.
בישול: זרעי חרדל שחור נמצאים בשימוש נרחב בבישול ההודי, הבנגלי ודרום אסיה. כשהם מטוגנים, הם מוסיפים טעם אגוזי לתבשילים
ניתן לשלב את הזרעים בסלטים, מרינדות, חמוצים, רטבים ומאפים
היתרונות הבריאותיים של גרגירי חרדל שחור
מקור עשיר לסיבים תזונתיים, החיוניים לבריאות המעי הגס כמו גם לבריאות הלב וכלי הדם.
מכילים רמות משמעותיות של מינרלים מסוימים הנחשבים חשובים לבריאות. מינרלים אלה כוללים אבץ, ברזל ומגנזיום.
נוגדי החמצון שתמצאו בזרעי חרדל שחור ניתן למצוא קרוטנים, זיאקסנתין ולוטאין. נוגדי חמצון עוזרים להגן על הגוף מפני נזקי רדיקלים חופשיים.
צריכה קבועה של זרעי חרדל שחור יכולה לעזור למנוע או לטפל במצבים בריאותיים שונים, כולל: סרטן: מאמינים כי לסיניגרין שבזרעי חרדל שחור יש תכונות אנטי-סרטניות.
מחלות מעיים: הסיבים שאתם מקבלים מזרעי חרדל שחור לא רק עוזרים למנוע עצירות, הם גם יכולים לעזור למנוע כולסטרול גבוה. היתרונות שלה עבור רמות הכולסטרול בדם שלך יכול לעשות את זה יעיל למניעת מחלות לב ושבץ.
מסייע להפחתת חום, למצבי שפעת והתקררות, מסייע בהקלה על דלקות גרון, בעל פעילות משתנת, חיזוק הכליות