ראשי    אודות      תקנון      מעקב הזמנות      צור קשר משלוחים חינם בקנייה מעל 299 ₪
לייעוץ חינם והזמנות חייגו:
09-9516035
מתכון קארי ירוק מתכון סלט מלפפונים תאילנדי הוא מנה מרעננת שמושלמת כתוספת או אפילו כארוחה קלה
הנה מתכון פשוט שיעזור לכם להכין אותו, דרך אגב הסלט מומלץ לצד מנת סטאי עוף

זמן הכנה 15 דקות ; צימחוני
 

             מצרכים
  • 5 מלפפונים ; פרוסים דק 
    בצל סגול ; פרוס דק
    1 גזר ; קלוף וחתוך לג'וליאן (רצועות דקות)
    5 עגבניות שרי ; פרוסות 
    חופן כוסברה טרייה קצוצה
    חופן בוטנים קלויים וקצוצים (אופציונלי)
    כף שומשום קלוי
           
רוטב דגים
            רוטב
          ¼ כוס חומץ אורז         
          2 כפות סוכר דקלים או סוכר חום
          ½  כפית מלח
          1 כף שמן שומשום קלוי
          2 כפות רוטב דגים
          ½ כפית פתיתי צ'ילי תאילנדי אופציונלי לרמת החריפות המועדפת עליכם
          2 כפות מיץ ליים
הוראות הכנה
ערבבו בקערה גדולה את המלפפונים, הבצל הסגול, הגזר והעגבניות
להכנת הרוטב
בקערה קטנה טורפים יחד את חומץ האורז, הסוכר, המלח, שמן השומשום, רוטב הדגים, פתיתי הפלפל האדום ומיץ הליים עד להמסת הסוכר
ערבוב ומרינדה
יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים לציפוי אחיד
תנו לסלט לשרות במקרר למשך 30 דקות לפחות כדי לאפשר לטעמים להתמזג
לפני ההגשה, מפזרים שומשום קלוי ובוטנים קצוצים
מתכון קארי ירוק מתכון סלט מלפפונים תאילנדי הוא מנה מרעננת שמושלמת כתוספת או אפילו כארוחה קלה
הנה מתכון פשוט שיעזור לכם להכין אותו, דרך אגב הסלט מומלץ לצד מנת סטאי עוף

זמן הכנה 15 דקות ; צימחוני
 

             מצרכים
  • 5 מלפפונים ; פרוסים דק 
    בצל סגול ; פרוס דק
    1 גזר ; קלוף וחתוך לג'וליאן (רצועות דקות)
    5 עגבניות שרי ; פרוסות 
    חופן כוסברה טרייה קצוצה
    חופן בוטנים קלויים וקצוצים (אופציונלי)
    כף שומשום קלוי
           
רוטב דגים
            רוטב
          ¼ כוס חומץ אורז         
          2 כפות סוכר דקלים או סוכר חום
          ½  כפית מלח
          1 כף שמן שומשום קלוי
          2 כפות רוטב דגים
          ½ כפית פתיתי צ'ילי תאילנדי אופציונלי לרמת החריפות המועדפת עליכם
          2 כפות מיץ ליים
הוראות הכנה
ערבבו בקערה גדולה את המלפפונים, הבצל הסגול, הגזר והעגבניות
להכנת הרוטב
בקערה קטנה טורפים יחד את חומץ האורז, הסוכר, המלח, שמן השומשום, רוטב הדגים, פתיתי הפלפל האדום ומיץ הליים עד להמסת הסוכר
ערבוב ומרינדה
יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים לציפוי אחיד
תנו לסלט לשרות במקרר למשך 30 דקות לפחות כדי לאפשר לטעמים להתמזג
לפני ההגשה, מפזרים שומשום קלוי ובוטנים קצוצים
יש לך שאלה? בוא נשוחח ב-WhatsApp