פלחי פרי עץ הלחם במי מלח
Unicom Bread Fruit in Brine
פרי עץ הלחם הוא פרי הנפוץ באזורים בעלי אקלים טרופי
טעמו של הפרי לאחר בישול דומה מאוד לזה של לחם (ומכאן נובע שמו)
נהוג לאכול את הפירות המבושלים יחד עם חלב קוקוס או צלויים מעל אש
בעיקרון מבחינה קולינרית הוא דומה בתפקידו לתפוח אדמה
פרי עץ הלחם עשיר בעמילן, בוויטמין B1 ובוויטמין C, כמו כן גם מינרלים וחלבון,עשיר בנוגדי חימצון, יש בו יותר חומצות אמינו מאשר בסויה.
פרי עץ הלחם הוא דל שומן ונטול גלוטן
למען הסר ספק המידע אינו מהווה המלצה רפואית מוסמכת ואינו מיועד להנחות את הציבור או לשמש לגביו כהמלצה או הוראה או עצה לשימוש או שינוי או הורדה של תרופה כלשהי, ואין בו תחליף לייעוץ רפואי פרטני או אחר