סוכר חום דמררה
סוכר חום דמררה – מתיקות טבעית עם טוויסט
סוכר דמררה הוא סוג של סוכר חום בעל גרגירים גדולים יחסית, צבע זהוב ענברי וטעם עשיר ומורכב. הוא נחשב לאחד מסוגי הסוכר החומים הפופולריים ביותר בשל טעמו הייחודי ומרקמו הנעים.
מאיפה מגיע הסוכר דמררה?
מקורו של סוכר דמררה בקנה הסוכר, בדומה לסוגי סוכר אחרים. ההבדל העיקרי הוא בשיטת העיבוד: סוכר דמררה עובר תהליך עיבוד מינימלי, כך שנשארת בו כמות גדולה יותר של מולסה (הסירופ הטבעי בקנה הסוכר). המולסה הזו היא זו שמעניקה לסוכר דמררה את צבעו הכהה יותר ואת טעמו המורכב והעשיר.