אצות ארמה
Muso Arame Sea Vegetable ירק ים ארמי גדל באזור השפל, במיוחד באיזה- אזור שימה ביפן
הוא עשיר בויטמינים ומינרלים, במיוחד יוד
ארמה משמש למגוון רחב של מנות, ירקות מוקפצים או מאודים, פשטידות, תבשילים, מרקים וסלטים
התוספת הקבועה של אצות ים לתזונה שלכם לא רק מוסיפה טעם, מרקם וצבע למזון שלכם, אלא גם "מחסן של תזונה" שנדיר למצוא בירקות יבשה
ארמה "מיפן" נקצר ביד מהחוף המוגן והמבוקר של איסה, יפן, שם נמצא המקדש הגדול המפורסם ביותר של איסה
הארמה שנקטפה באזור זה זוכה להערכה כה רבה, עד שהיא מוצגת כקורבן לאל במשך מאות שנים
מפרץ איסה ידוע בשם "האוקיינוס ליד ההרים", מוקף יערות לאומיים והרים, הנהרות נושאים מינרלים עשירים מהאדמה, מזינים ויוצרים סביבה אידיאלית לגידול אצות ים שופעים.
בעוד אצות וואקאמה גדלים בתוך אזור הגאות והשפל, אראמה גדל בעומק של 5-10 מטרים בים החם של איסה.
אצות קומבו גדל באורך 6-15 מטרים באוקיינוס הקר והצלול סביב האי הוקאידו, בחלק הצפוני של יפן. עשיר במינרלים:
יוד, אשלגן, סידן, מגנזיום, ויטמין A, סיבים תזונתיים תוצרת : יפן